Dejtingsajt för föräldrar


Elwira 23 bild år
Namn: Elwira/ Ålder: 23 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 67

Varför inte testa på nätsex eller webcam-sex med någon het medlem som kanske är en otrogen flickvän. För annars finns risken att hon kommer att få tillbringa sitt liv med att vara ett andrahandsval för en massa desperata karlar.


Isaac 26 bild år
Namn: Isaac/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 61

Två killar som var fullt fokuserade på fotbollen som visades på tv:n. En snygg näsa FÖR MIG är rak, smal, relativt lång och med spetsig vinkel i förhållande ansiktet.


Elizabeth 26 bild år
Namn: Elizabeth/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 78

Det är vetenskapligt bevisat att människor som anser sig själva vara attraktiva också i andras ögon framstår som mer attraktiva, än de som tvivlar på sitt eget utseende. Det ser bara fejkat ut eller mesigt.


Céline 30 bild år
Namn: Céline/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 156/ Vikt: 63

Hade en pojkvän tidigare som jag träffade via spraydate. Det kunde jag ju faktiskt få enklare med en singelman.


Petter 18 bild år
Namn: Petter/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 173/ Vikt: 57

Sen tycker jag som vanligt att lögnerna i det hela är det värsta. Exempel: Tjena, hur har din helg varit?


Lovelia 40 bild år
Namn: Lovelia/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 71

Men jag tycker så klart att du ska höra av dig igen och kolla läget. Det känns som att jag är så socialt inkompetent att jag inte kan skaffa mig vänner irl (jag är ganska blyg och tycker det är svårt att närma mig folk + att jag flyttade till ny stad för ett år sen och inte har jämnåriga på jobbet att umgås med).


Kenny 26 bild år
Namn: Kenny/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 58

Lämnade bort barn när de blev för många att föda upp. Träffa nya människor, text dem, dela foton, vara vänner, konvertera vänskap till kärlek, datum och flirt.


Aram 18 bild år
Namn: Aram/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 75

Spelar ingen roll vad jag säger, vem jag går till, hur mycket jag än förklarar. Spanjorer var den näst sexigaste nationaliteten enligt norrmännen med 12 procent.


Ellinor 18 bild år
Namn: Ellinor/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 66

Nu vill den här mannen träffa mig. Skriver jag dåremot att jag vill ha en icke-råkare, så kånner sig alla icke-råkare utvalda, men å andra sidan så råker ju våldigt många tjejer, och det kånns dumt att utesluta dem i ett fårsta stadium.


Sanna 21 bild år
Namn: Sanna/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 79

Men arbetar man på kontor så kan jag tänka mig att det blir lättare. Vad gåller mån jag har dejtat har ingen av dem varit otrevlig.


Lotta 28 bild år
Namn: Lotta/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 51

Kanske kontakta någon som bara har en presentation och inget foto – det är inte alltid man inte lägger upp fotot för att man inte ser bra ut – finns andra anledningar också…från kvinligt håll tex att man vill undvika för ytliga påstötningar. Skit i personligheten och vad alla andra säger.


Thelise 32 bild år
Namn: Thelise/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 60

Be även din partner att analysera hur du verkar känna kring problemet du har valt. Låt mig berätta om ett möte med en kille som jag hade för några veckor sedan.


Scott 24 bild år
Namn: Scott/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 62

Men samtidigt så förstår vi varandra på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Hur vore det om vi istållet gav de dåmda de straff de ska ha?